In Pijnacker bevindt zich De Ackerweide. Door de ligging van de school is deze prima te bereiken voor gezinnen die wonen in omliggende plaatsen zoals Rotterdam, Zoetermeer of zelfs Den Haag. Deze protestants christelijke basisschool biedt hedendaags onderwijs aan voor 400 kinderen. Om de groepen optimaal te laten renderen, zijn de kinderen verdeeld in 16 groepen. Oftewel: er zijn twee groepen 1, twee groepen 2, et cetera. De 32 medewerkers van de school staan de kinderen met raad en daad bij. Ze worden optimaal gestimuleerd om zichzelf te blijven ontwikkelen. Uiteraard wordt de christelijke visie op het leven hierbij niet uit het oog verloren.

De Ackerweide: gebruik van de beste babyfoon

Eén van de redenen waarom de Ackerweide een uitstekende school is voor jonge kinderen, is omdat deze basisschool gebruik maakt van de beste babyfoon van dit moment. Als jonge ouder herinner je misschien nog wel het belang van een goede babyfoon. Deze stelt je in staat om glashelder te horen waar je baby mee bezig is. Slaapt deze nog of is deze onrustig en moet de baby even gerust gesteld worden? Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om van afstand via de babyfoon je kindje met je stem gerust te stellen.

Daarnaast beschikt de beste babyfoon niet alleen over spraak, maar zijn deze veelal voorzien van een camera die een helder beeld geeft op de ouderunit. Zo kun je altijd zien waar je baby mee bezig is. De Ackerweide gebruikt de beste babyfoons om de kinderen optimaal in de gaten te kunnen houden. Zo wordt er niets gemist. Het in de gaten houden van meerdere kinderen tegelijk is immers een behoorlijk heftige taak. Het is niet niets wat leraren dagelijks doen. Door de hulp van dergelijke gadgets kunnen zij de kinderen optimaal begeleiden. En dat is wat je als ouder wilt.